sobota, 16. julij 2011

Prijave za letošnjo sezono (nove lige)

Pa začnimo zares. Tukaj je predstavitev lig za letošnjo sezono. Predstavljeni so vsi različni sistemi lig. Vsak se lahko prijavi v neomejeno število lig. Če ima kdo še kako idejo za še kako drugačno ligo, kar z besedo na dan. Lige so označene s črkami zaradi lažje preglednosti. Napišite recimo, da bi se prijavili v lige A, D, E in bo tako najbolj enostavno.Časa imate do 21. avgusta.

A) Navadna liga na ESPN. To je najbolj osnovna liga. Vse ekipe so v isti skupini, ekip je 10 ali 12, rostri standardni, točkovanja, standardno.

B) Navadna liga na NFL. Skoraj vse enako kot v ligi A, le da so tukaj ekipe razdeljena v 2 diviziji. V končnico gresta oba prvaka in še 2 ekipi.

C) Velika liga. Ekip je 20, na draftu dobri igralci gredo v 3 ali 4 rundah in je potem potrebno najti soldine igralce med slabšimi.

D) Mala liga. Ekip je 6, vsi imajo torej zelo dobre ekipe, vendar je tu treba imeti res najboljše, da zmagaš.

E) PPR liga. Liga, kjer se točkuje malce drugače. WR-ji dobijo še 1 točko za vsako ujeto žogo, RB-ji 0,5 točke za vsak tek, QB-ji 1 točko za vsako zaključeno podajo, -1,5 za vsako nezaključeno.

F) TD liga. Štejejo samo TD-ji. Rosterji logično drugačni. 2 QB, 2 WR, 2 RB, WR/RB, TE.

G) Yard liga. Štejejo samo yardi. Roster enak kot pri F.

H) Special Teams liga. Liga, kjer sodelujejo: D/ST, kicker, punter, HC. Vsak 2-krat na rosterju.

I) Obrambna liga. Liga z obrambnimi igralci. Tu se točkujejo sacki, fumbli, INT-i in podobno. Na rosterjih so posamezni igralci obrambe in še 2-krat D/ST.

J) Auction draft. Navadna liga, drugačen draft. Tu se igralce izbira tako, da posameznega dobi tisti, ki ponudi največ. Vsak lastnik ekipe ima na začetku $200 na računu, za posameznega igralca se lahko ponudi najmanj $1, največ $75.


20 x komentirano:

Se prijavljam za A, B, C, D, E. Sem že napisal na ŠTV.

Jaz bi se prijavil za vse lige, če je možno.

BCD + lanski ligi 3 in 6
lp prlek

Dodana še liga z auction draftom.

A,C,D,E če je še plac :)

C, F, G, H, I, J :D

od - A - do - J ... :D

še jaz na auction ...

lp tomče

Pozdrav :)

C I J

upam da bo prostor

Prijavljam se za A, B, C, D, E.

lp

Objavite komentar